Multitudine de coafuri pentru parul lung 2014

5Exista o multitudine de coafuri par lung 2014 din care te poti inspira, pentru o schimbare de look asa ca scoate ce este mai bun din suvitele tale, experimentand unele dintre coafurile de sezon. Verifica aceste coafuri par lung 2014 uimitoare si incearca sa recreezi suvitele, incat poti deveni o diva.

Transformarea cu aceste coafuri par lung 2014 va fi izbitoare. Coafurile lungi au fost dovedite ca fiind stiluri uimitoare, asa ca, daca esti pregatita sa faci fata noului sezon, verifica urmatoarele idei de coafuri par lung 2014 si pregateste-te sa atragi.

Coafurile lungi iti ofera cea mai mare flexibilitate, cand vine vorba despre aranjare, asa ca profita de avantajele unui look diferit in fiecare zi. Arunca o privire asupra acestor coafuri par lung 2014 perfecte si inspira-te pentru noua ta transformare.

Diferite produse si instrumente pot fi folosite pentru a netezi sau pentru a crea bucle bogate si delicate. Oricum, daca vrei sa-ti testezi abilitatile de aranjare si sa iesi in evidenta, incearca sa incorporezi impeltituri stilate sau putin volum, pentru a capata o imagine Brigitte Bardot. Exista impletituri si tehnici variate, care te pot ajuta sa obtii coafuri par lung 2014 minunate, asa ca aranjeaza parul in impeltituri moderne, bentite impletite sau alege unele elegante si opteaza pentru cozi impletite, fie spic, stil franghie sau impletituri simple.

3 4 Coafuri par lung 2014 simple

Coafurile inalte iti vor evidentia eleganta, deci, daca tu cauti un look care sa dea delicatete trasaturilor tale, frumusete si sofisticare, fii atenta la coafuri par lung 2014 elegante. Netezeste parul pe spate si prinde parul intr-un coc inalt sau jos, fii romantica, alegand o coafura lejera flirtanta sau urbana, cu o jumatate sus si o jumatate jos.

O alta cale de a obtine un look de invidiat, este sa alegi coafuri par lung 2014 de epoca. Creeaza niste onduleuri de epoca si permite naturaletii parului sa iti accentueze frumusetea. Exista metode variate care te pot ajuta sa creezi onduleuri de epoca, asa ca alege una care sa functioneze pentru tine. Daca tu cauti o transformare, dar nu vrei sa apelezi la foarfeca, incearca sa falsifici un look, optand pentru o coafura scurta stilata. Da parului un aspect putin pufos, prinzandu-l la ceafa. Rasuceste parul si prinde-l aproape de scalp, incat sa obtii imaginea unui par scurt.
Sursa: yve.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s