Nimic nu este intamplator

Îmi trăiesc viaţa cu inima, nu cu mintea.
Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esențialul este invizibil pentru ochi.” – Antoine de Saint-Exupery

10342008_10202773096949356_6785065070555447450_nIubesc marea, caii, porumbeii, delfinii şi cafeaua.
Iubesc sensibilitatea, bunătatea şi seninatatea din privire, blandeţea şi masculinitatea care se simte pe mainile calde şi se aude în voce.
Iubesc fiorul unei spectaculoase întâlniri, surprizele şi sentimentul reuşitei.
Iubesc inocenţa şi simţul umorului, conversaţiile şi mesajele matinale.
Iubesc frumosul pe care-l găsesc în aproape orice.

Fericirea e o stare iar dacă stau bine să mă gândesc sunt o mulţime de lucruri care mă fac fericită: să ascult foşnetul valurilor, “râsul” pescăruşilor, o plimbare pe plajă, să visez, să ascult o melodie care să mă facă să simt că vibrez, să fiu ţinută în braţe, de mână, un zâmbet, o voce, sau un mesaj. Poţi fi fericită dacă ştii să lupţi şi să crezi.

“Şi fără îndoială că iubirea – și fericirea în general – nu este o pleașcă gratuită. Fericirea și dragostea se plătesc cu foarte multă suferință. Dar a fugi de suferința aceasta înseamnă a te priva de singurele șanse valorificatoare ale existenței.” – Alexandru Paleologu

În viaţă, de-a lungul timpului, am cunoscut, am iubit şi am fost fericită, alături de oameni, frumoşi, amabili, optimişti. M-am bucurat de prietenia sinceră a fiecaruia, până în momentul în care vieţile noastre au urmat un alt curs. Am luat ce am văzut mai frumos din fiecare om. Ştiu că nimic nu se întâmplă fără un motiv. Nimic nu este întâmplător. Există un scop. În timp, mi-am dat seama că nu toţi oamenii pe care eu îi iubesc mă vor iubi la fel. Asta nu înseamnă că nu îi pot iubi cu tot sufletul.

Există însă “el”. Un om care mă vindecă, atunci când mă priveşte şi îmi vorbeşte, atunci când e în preajmă, atunci când îmi cuprinde umerii şi mâinile în palmele sale şi mă îmbrăţişează.
Nu este bărbatul perfect, este un bărbat complicat dar este cel cu care pot merge pe acelaşi ritm. Nu este o persoană pozitivă și nici cu zâmbetul pe buze, dar îmi alungă tristețea atunci când apare pe chipul meu. Este cel care are timp pentru o îmbrățisare, omul cu care călătoresc şi cel care îmi stimulează intelectul. Este cel care mă alege pe mine, în fiecare zi, în fiecare dimineață și în fiecare seară. Pe el l-am ascuns în inimă. Îi port inima (o port în inima mea).

Te iubesc pentru că ştiu că întregul Univers s-a străduit să mă ajute să te găsesc.
Dacă sunt într-adevăr o parte a visului tău, într-o bună zi te vei întoarce.” – Paulo Coelho

One thought on “Nimic nu este intamplator

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s