La Martina sau despre eleganta in polo

La Martina, brand iconic pentru jocul de polo profesionist, isi scrie primele pagini ale istoriei sale in Europa Centrala si de Est prin inaugurarea in luna septembrie 2013 a celui mai mare magazin din acesta zona in Baneasa Shopping City.

Investitia de peste 450.000 Euro s-a concretizat intr-un magazin ce surprinde, in cei 220 mp, toata pasiunea caracteristica spiritului La Martina: performanta, calitate si pasiune pentru sport.

Colectia Toamna- Iarna 2013-2014

1381377_241257239361404_1063956193_nCa in fiecare an, La Martina propune la nivel international colectii de o eleganta unica, impartite in linii cu identitate proprie, fiecare in sine putand crea ansambluri vestimentare complete si personalizate.
Prezenta colectie a fost conceputa pentru a evidentia inca o data legatura veche si puternica ce exista intre brand si lumea jocului de Polo: pe de o parte, traditionalitatea unei Argentine libere si salbatice si, pe de alta parte, caracteristicile britanice si victoriene ale Sportului Regilor.

La Martina din Baneasa Shopping City ofera gama integrala de produse ale brandului, destinate barbatilor, femeilor si copiilor.

Si in acest sezon se fac remarcate cele doua parteneriate clasice cu Casa Regala Britanica si Maserati.

La Martina si-a innoit colaborarea cu Guards Polo Club, club de polo patronat de Casa Regala Britanica, pentru inca 5 ani. Astfel, a rezultat o noua linie Guards si o mini-colectie denumita Royal Box, evocand numele lojei oficiale a membrilor Casei Regale.
Linia co-branduita cu Maserati atrage pasionatii de sport si polo atat prin gama vestimentara, cat si prin gama de accesorii si parfumuri.

Pentru detalii viziteaza site-ul sau pagina de facebook La Martina Romania

One thought on “La Martina sau despre eleganta in polo

  1. Pingback: La Martina, colectia toamna-iarna 2014/2015 | Sharfey

Leave a comment