Tabieturi frantuzesti!

La Folie se extinde pe piata din Bucuresti
La Folie, primul lanţ autohton de cafenele cu specific franţuzesc din România, dedicat produselor de patiserie artizanală, s-a lansat pe piaţa din Bucureşti, deschizând o primă locaţie în zona Pieţei Victoriei.
foto-3
La Folie a debutat în Iaşi, în Palas Mall, devenind în scurt timp cea mai cunoscută cafenea din zona Moldovei. Interesul din ce în ce mai ridicat al clienţilor pentru produse realizate din ingrediente naturale şi concurenţa relativ scazută de pe piaţa ieşeană au facilitat dezvoltarea rapidă a companiei şi premisele extinderii la nivel naţional. Astfel, în urma rezultatelor financiare realizate, deschiderea unei noi locaţii, tot în centrul Iaşului şi abordarea pieţei bucureştene prin investiţii proprii au fost decizii strategice ce au stat la baza consolidarii poziţiei brandului pe piaţa de profil.
Ţinta propusă pentru anul 2015, este extinderea pe piaţa bucureşteană prin deschiderea a încă două locaţii, astfel încât investiţia totală din Bucureşti în cele 3 locaţii şi laboratorul propriu, va ajunge la aproximativ 450.000 euro. Până la finalul anului 2016 se estimează, pe Bucureşti, atingerea unei cifre de afaceri de minim 1,5 milioane euro.
foto-1
Stratega de extindere din Bucureşti vizează si abordarea unui nou segment de piaţa, cel al evenimentelor corporate şi nu numai, segment care, prin particularităţile sale, va presupune consolidarea structurii logistice.
foto-4
Pe termen lung compania îşi propune realizarea în Bucureşti a unui centru logistic care să permită dezvoltarea unui sistem naţional de francizare începând din a doua jumătate a anului 2016. Prin investiţiile viitoare din Iaşi compania va urmari si posibilitatea extinderii in Chisinau.

Despre companie:
SC Gourmanderie SRL este o companie cu capital integral românesc înfiinţată în 2012, ce deţine în prezent 3 locaţii situate în Iaşi şi în Bucureşti.

Până în acest moment, investiţiile din Iaşi şi Bucureşti au creat aproximativ 65 de locuri de muncă, numărul acestora urmând să crească pana la sfârşitul anului 2015 la aproximativ 100.

Mai multe informaţii despre locaţiile actuale şi gama de produse La Folie, veţi găsi, fie pe website-ul companiei: http://www.la-folie.ro, fie pe Facebook:
La Folie Iaşi: http://www.facebook.com/lafoliecafeboulangerie
La Folie Bucureşti: http://www.facebook.com/LaFolieVictoriei
Sursa: http://www.la-folie.ro/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s