Roberto Coin a adus personal colectia Pois Moi in Bucuresti

pois-moi-6Designerul italian Roberto Coin a lansat la începutul acestei luni în România colecţia de bijuterii Pois Moi. Piesele au un carater ultramodern, dar care nu trădează totuşi aerul vintage italian. Una dintre sursele de inspiraţie pentru această colecţie este trendul pois, bulinele care în primăvara aceasta au luat cu asalt podiumurile de fashion din toată lumea.

“Forma pătrată cu linii somptuoase îşi are inspiraţia în trendul italian vintage numit „forma televizorului” care ne reaminteşte de vechile monitoare din anii ’50 şi chiar dacă la prima vedere designul pare extrem de liniar şi de simplu, tehnica necesară realizării acestor bijuterii este foarte complicată şi necesită o înaltă precizie”, spun reprezentanţii B&B Collection, care au mai precizat că piesele din colecţia Pois Moi semnată de Roberto Coin este disponibilă în magazinele Kultho din toată ţara, fiind iniţial lansată în magazinul din Kultho Dorobanţi.

Roberto Coin „semnează” fiecare creaţie cu un mic rubin care se află pe partea din interior a bijuteriei, untitledastfel încât să fie mereu în contact direct cu pielea celei care o poartă. Conform tradiţiei egiptene, rubinul aduce noroc purtătorului, dar doar intră în contact cu pielea acestuia.

Colecţiile Roberto Coin se găsesc în peste 1.000 de puncte de vânzare la nivel global, brandul fiind lansat în 1996.

Elementul reprezentativ al colecției își are sursa de inspirație în diversele texturi întâlnite în universul golfului, iar aurul și trendul pois, două simboluri întâlnite pentru prima oară împreună în lumea bijuteriilor, au devenit vedetele celor mai recente prezentări de modă.

Forma pătrată cu linii somptuoase își are inspirația în trendul italian vintage numit „forma televizorului” care ne reamintește de vechile monitoare din anii ’50 și chiar dacă la prima vedere designul pare extrem de liniar și de simplu, tehnica necesară realizării acestor bijuterii este foarte complicată și necesită o înaltă precizie.

Sursa: http://da.zf.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s