Samsung Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge aduse în România, în premieră de QuickMobile

main_bg_leftQuickMobile stabilește o nouă premieră în domeniul telecom din România, Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Galaxy Note Edge, cele mai revoluționare telefoane lansate de Samsung vor fi livrate în România pentru prima dată in magazinele QuickMobile. Cele două modele inovative vor fi disponibile din luna octombrie, chiar înainte de lansarea oficială programată de Samsung pentru Europa. Prețurile pentru Samsung Galaxy Note 4 pornesc de la 3.499 de lei, iar pentru Samsung Galaxy Note Edge de la 3.999 de lei.

QuickMobile a lansat și o campanie de pre-comandă pe www.QuickMobile.ro şi în toate magazinele din ţară pentru Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Galaxy Note Edge.

Anunțate oficial de producătorul sud-coreean la începutul lunii septembrie la Berlin, Samsung Galaxy Note Edge și Samsung Galaxy Note 4 revoluționează din punct de vedere al inovației piața smartphone-urile din întreaga lume.

Samsung Galaxy Note Edge introduce pe piaţa telefoanelor mobile display-ul curbat. Acesta acoperă inclusiv latura dreaptă a terminalului şi funcţionează independent de ecranul principal. Partea curbată este dedicată în principal afişării notificărilor sau accesării unor aplicaţii ce pot fi personalizate în funcţie de utilizator. Ecranul de 5,6 inch are o rezoluţie de 1.600 x 2.560 pixeli.

Din punct de vedere hardware cel mai inovativ telefon al celor de la Samsung are un procesor Snapdragon 805, 3GB RAM şi este echipat cu o cameră de 16 MP.

Galaxy Note Edge va putea fi achiziţionat în premieră din magazinul QuickMobile la un preţ de 3.999 de lei pentru versiune de 32 GB şi 4.499 de lei pentru cea de 64 GB.

Al doilea telefon lansat de Samsung, Galaxy Note 4 este cel puţin la fel de interesant. Ecranul de 5,7 inch cu rezoluție Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli) este identic ca dimensiune cu cel al predecesorului său însă are o densitate a pixelilor de 515 ppi față de 386 ppi cât oferea Note 3. Schimbarea se traduce printr-un ecran mult mai clar şi cu coluri mai vii.

Autonomia Samsung Galaxy Note 4 este şi ea cu 7,5% mai mare faţă de cea a Note 3. De la 0 la 50% se va încărca în doar 30 de minute. Camera foto principală de 16 MP cu care este echipat Galaxy Note 4 are stabilizator optic de imagine şi autofocus. Camera frontală de 3,7 MP va oferi însă un unghi wide de fotografiere de până la 120 de grade. Samsung Galaxy Note 4 are o memorie de 3GB RAM şi un spaţiu de stocare de 32GB.

QuickMobile aduce în premieră în România trei versiuni ale Samsung Galaxy Note 4: Charcoal Black, Frosh White şi Blossom Pink. Preţul este de 3.499 de lei, iar listele de pre-comandă au fost deja deschise.

QuickMobile continuă astfel tradiţia de a livra pentru prima dată în România cele mai noi modele de telefoane mobile apărute în lume. De aici vor pleca pe 19 septembrie şi primele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, în acelaşi timp cu cele din Statele Unite.

Sursa: mediafax.ro

One thought on “Samsung Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge aduse în România, în premieră de QuickMobile

  1. Pingback: Vanzari record la precomanda in Romania | Sharfey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s