Mentine sanatatea firului de par – sfaturi pentru acasa din partea Getei Voinea

Când vine vorba de păr, sunt puține femei care sunt mulțumite de podoaba capilară, fie este prea aspru, prea moale, prea fin, prea creț, fie nu stă niciodată așa cum ne-am dori.
perie-moroccanoil-paddle-perie-plata-ceramica-zmprdo
Însă, un singur lucru avem în comun indiferent de textura firului de păr, toate ne dorim un păr sănătos.

Există câteva secrete care ne ajută să avem un păr sănătos și care sunt la îndemâna oricui. Important este să le cunoști și să le folosești.

Spală părul cu grijă, apa fierbinte usucă și deteriorează firul de păr. Temperatura ideală a apei este de aproximativ 37 grade Celsius. Șamponarea se va executa cu mișcări delicate cu ajutorul buricelor degetelor, NU FOLOSI UNGHIILE! Încearcă să te răsfeți; stimularea rădăcinii prin masaj duce la o creștere mai rapidă a firelor de păr. Adaugă apă călduță în timpul șamponării, spuma șamponului nu curăță atunci când aceasta se răcește! Pentru clătirea finală încearcă să folosești o temperatură mai mică, cât de rece suportă fiecare.

Continuarea ….aici
Moroccanoil poate fi achizionat de la magazinul Topline (Blv.Regina Maria, nr.14), iar daca doriti mai intai sa experimentati tratamentul intr-un salon specializat, va recomand sa apelati cu incredere la serviciile Club Sunshine, unul dintre cele mai primitoare si mai bine puse la punct centre din Bucuresti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s