Cafea americană la malul Mării Negre

descărcareCelebrul brand american de cafea Starbucks intră oficial și pe piața din Constanța. Astăzi se inaugurează prima cafenea Starbucks din Constanța, în Maritimo Shopping Center. Este cel de-al zecelea local pe care lanțul îl deschide în România, în momentul de față existând șapte cafenele în București, una în Cluj și una în Timișoara.

LOCAL MODERN „Am pornit anul 2014 în forță și suntem hotărâți ca, până la finalul său, să ne dublăm rețeaua. Deschiderea cafenelei din Constanța ne bucură mult, mai ales că acesta este unul dintre cele mai importante orașe din România. Cafeneaua pe care o deschidem aici are un design modern, prietenos și funcțional. Astfel, consumatorii pot avea acces uşor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai bună calitate, servite pe loc sau la pachet”, a declarat Costin Gheorghiu, district manager al Starbucks România.

Cafeneaua din Maritimo Shopping Center este situată la intrarea a doua a centrului comercial și include și o terasă pentru consumatorii Starbucks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s