Lupita Nyong’o in campania Lancome

cn_image.size_.lupita-lancome-adActrita in varsta de 31 de ani a postat pe contul sau de Instagram o poza din campania de promovare a unui produs cosmetic din gama Lancome. Initial, afisul ar fi trebuit sa apara in luna septembrie, insa Lupita nu s-a putut abtine sa nu il imparta de pe acum cu restul lumii. Imaginea este insotita de textul : “Secretul pe care nu am intentionat sa il ascund”.

In aprilie 2014, atunci cand brand-ul francez a anuntat noua colaborare, Lupita Nyong’o a declarat ca se simte onorata sa reprezinte viziunea Lancome, conform careia frumusetea unei femei nu ar trebui sa fie dictata de anumite standarde, ci ar trebui sa “exprime libertatea fiecarei femei de a fi ea insasi”.

Faima actritei de nationalitate kenyana si mexicana a inceput sa creasca dupa ce Lupita a castigat un premiu Oscar pentru rolul sau din “12 Years a Slave”. Numirea Lupitei Nyong’o in calitate de ambasador Lancome, alaturi de alte staruri precum Kate Winslet si Julia Roberts, este o confirmare a popularitatii acesteia.

Articol semnat de Natalia Muntean

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s