Magazinul online de incaltaminte si accesorii Why Denis

Retailerul de încălţăminte şi accesorii Why Denis a deschis în luna iunie un magazin online, în urma unei investiţii de câteva zeci de mii de euro, şi estimează că în primul an vânzările se vor ridica la un milion de euro.

“Am luat decizia de a deschide un magazin online încă de la începutul anului, ţinând cont de vizibilitatea online-ului în rândul clienţilor noştri. Am vrut să avem totul pregătit înainte de a ne aventura în acest nou segment, mai ales că produsele pot fi comandate din orice colţ al lumii, iar livrările le facem atât în ţară cât şi în străinătate”, a declarat Ana Cornea, manager şi acţionar al Why Denis.

10322526_786158498075534_977602780855344630_nProdusele au aceleaşi preţuri ca în magazine, iar transportul, indiferent de zonă, va fi gratuit. Livrarea se va face în maximum 24 de ore, iar plata online prin card bancar.

“Ne aşteptăm ca în primul an să vindem online mai mult de 3.000 de perechi de pantofi, în valoare de 1 milion de euro. În primele zile de la deschidere, rezultatele au fost peste aşteptări, având comenzi încă din prima zi”, a arătat Ana Cornea.

Why Denis estimează că peste 70% dintre încălţămintea comercializată online va fi cea de damă.

Why Denis este unul dintre cele trei branduri ale producătorului şi retailerului de pantofi Denis din Suceava. Compania operează în prezent 35 magazine sub brandurile Denis – unde o pereche de pantofi costă în medie 150-200 de euro, Why Denis – cu preţuri medii de 300-400 lei şi All Shoes – 260-350 lei. Dintre acestea trei sunt situate în centre comerciale din Kiev (Ucraina), două sub brandul premium Denis şi unul Why Denis, şi alte 32 sub mărcile Why Denis şi All Shoes în ţară.

În acest an, Denis vrea să deschidă 10 magazine, atât în ţară, cât şi în străinătate, urmând să ajungă la 45 de unităţi, şi estimează o creştere a afacerilor cu 10-15%, la peste 10 milioane euro.

Sursa: zf.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s