Alege din selectia de vinuri SERVE pentru un cadou inspirat!

Filosofia SERVE – Curaj, Inovatie, Respect, Solidaritate

untitled

Curaj, pentru ca fara curajul lui Guy de POIX de a infrunta in martie 1993 Romania post-decembrista, SERVE nu ar fi existat; si pentru ca echipa noastra are curajul de a continua;

Inovatie si pionierat, pentru ca:

  • am fost prima firma privata de vinuri (1994) si prima crama privata din Romania post revolutionara si din Ceptura (1995);
  • am produs primul roze sec (1995);
  • am lansat primul asamblaj intre soiuri internationale si romanesti si primul vin cuvee (1999)
  • am plantat primul Chardonnay din Dealu Mare (2006);
  • am infiintat prima societate exclusivista dedicata vinurilor, “Clubul Vinului” (2005);
  • primul club online de vinuri “Clubul Cavalerilor” (2009);
  • primii care s-au aplecat asupra salvarii soiurilor romanesti autohtone prin selectionarea soiului Feteasca Neagra in pepiniera proprie;
  • prima crama unde s-au folosit benzi rulante de cauciuc in loc de snecuri pentru deplasarea recoltei catre vasele de fermentare si unde s-a realizat fermentarea vinurilor cu controlul temperaturii;
  • am infiintat prima retea de distributie exclusiva HoReCa a unui producator de vin (1994), retea care functioneaza si astazi;
  • suntem primii care folosim energia eoliana pentru racirea vinurilor;

Respect pentru parteneri (consumatori, manageri de restaurante, distribuitori, bloggeri, jurnalisti, angajati, colegi de breasla, competitie) prin calitatea vinurilor noastre si preturile pe care le practicam, dar si prin serviciile pe care le oferim si modul in care intelegem sa tratam relatiile

Solidaritate pentru ca am sustinut si sustinem in continuarea numele si imaginea vinurilor romanesti

cuvee_charlotte_si_cutie_2INFO
An: 2010
Soiul de struguri: Fetească Neagră, Merlot
Podgorie: Dealu Mare VDOCCMD
Miros: violete, vanilie, condimente, stafide
Gust: fructe de pădure, mure negre, afine, piper, gust complex, un vin corpolent cu aciditate bună, tanini puternici dar eleganți și bine integrați
Cu ce meniu se serveste: vită argentiniană la grătar, miel la cuptor, vânat
Potențial de învechire: 10 ani
Propunerea noastra: Miel marinat la grătar, Friptură de curcan cu sos de vin roşu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s