Arta populara rusa inspira cea mai recenta colectie Frey Wille – ”Passionate Russia”

Profund impresionati de cultura rusa, simpla si exceptionala in aceeasi masura, artistii FREYWILLE au adus la viata o noua colectie de bijuterii din email: Passionate Russia. Implicarea si pasiunea artistilor vienezi transforma fiecare 1385223_10151927534145890_173455559_npiesa intr-o capodopera de sine statatoare. Pasiunea nu poate fi decat puternica si patrunzatoare, o dorinta coplesitoare de a crea, de a descoperi geniul, de a atinge perfectiunea. Fara pasiune si dedicarea artistului catre creatie arta nu ar mai exista. Pasiunea adevarata este cea care a dat nastere de-a lungul timpului marilor opere din literatura, muzica sau folclor, creatii iubite si apreciate de fiecare dintre noi.

Rusia este o tara a contrastelor ce inspira si isi lasa amprenta asupra fiecarui vizitator sau admirator: vasta, puternica, vie, plina de culoare, dura, magnifica si magica in acelasi timp. Frumusetea incontestabila, folclorul renumit si comorile culturale ce pot fi descoperite in muzica, literatura, arte plastice sau balet definesc atat trecutul, cat si prezentul acestei tari. Fiecare dintre seturile colectiei Passionate Russia este o capodopera completa, de sine statatoare, dar si parte dintr-un ansamblu – un tribut adus creativitatii si varietatii culturale ale unui continent deosebit, ca un angajament de putere artistica.

Colectia are 4 motive diferite: ”Golden Kalinka”, “Glorious Firebird”, “Swan Lake” si “My matryoshka”.

 

My matryoshka” foloseste ca iconic papusa ruseasca, o sursa de inspiratie de design expresiv si un tribut pentru feminitate, in timp ce “Glorious Firebird” isi gaseste inspiratia in mistic, pasarea cu pene de aur, care populeaza basmele rusesti, un simbol al renasterii si al nemuririi.

Swan Lake” aduce un omagiu renumitului compozitor Piotr Ceaikovski, cu o reprezentare semi-abstracta a balerinelor ale căror costume se deschid precum corola unei floari. In cele din urma, ”Golden Kalinka” foloseste tema naturii si a florilor vii.

Colectia este disponibila in FREYWILLE Boutique din incinta Baneasa Shopping City

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s