O zi dedicată cămășii croite pe măsură!

royal menExistă motive întemeiate care determină o mare categorie de bărbați să aleagă pentru garderoba proprie cămășile Finamore. Țesături şi materiale atent selectate, puterea croitoriei care crează un produs unic și original, finisajele desăvârșite ce conferă suplețe și libertate de mișcare, atenția pentru cele mai mici detalii, fac din Finamore alegerea perfectă în materie de cămăși. Acestea sunt în totalitate confecționate manual și reprezintă un simbol de eleganță și stil masculin. Pentru bărbaţii ce doresc o piesă unică, producătorul Finamore oferă serviciul exclusivist de Made-To-Measure “făcut pe măsură”, prin care o cămaşă poate fi personalizată până la cele mai mici detalii, dintr-o mare varietate de opţiuni și materiale.

Royal Men vă aştepta cu mare drag pentru o sesiune de consiliere şi pentru a descoperi cămaşa lucrată cu adevărat manual, pe măsura şi după preferinţele dumneavoastră!

Pentru mai multe detalii, dar şi pentru o programare în cadrul evenimentului, domnii doritori să încerce această experienţă unică, îşi pot confirma prezenţa la numărul de telefon 0721221888 sau la adresa de e-mail showroom@royalmen.ro.
©Copyright ROYAL MEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s