20 de ani de Golden Drum

Festivalul International de Publicitate Golden Drum, organizat de Slovenian Advertising Chamber intre 9 si 11 octombrie 2013 in Portorož, Slovenia, sarbatoreste cea de-a 20-a aniversare.

photo_large-27028Evenimentul va fi sustinut de experti ai industriei creative, care isi vor impartasi atat viziunea asupra ultimilor 20 de ani in industrie, cat si conceptiile despre viitorii 20 de ani ai publicitatii. Studentii beneficiaza de intrare libera in prima zi de festival.

A 20-a editie a Golden Drum aduce cei mai buni speakeri din industrie. Prezenta a doua personalitati in publicitate a fost deja confirmata: Stefan Sagmeister, un renumit designer din New York, creator de titluri pentru The Rolling Stones, Lou Reed, Aerosmith, David Byrn, Guggenheim Musem si HBO si Simon Schwaighofer, Creative Director la Red Bull Creative, agentia in-house a Red Bull din Salzburg, Austria.
Vor mai participa ca speakeri la festival Donald Gunn, fondator si Director General al The Gunn Report, Folker Wrage, Director Creativ Regional al agentiei McCann, Rogier Croes, vizionar si initiator de tendinte in agentia MEC, Mikhail Elagin, Chief Creative Director al celei mai de succes agentii independente din Rusia – Twiga, Ravid Kuperberg, coach de dezvoltare a creativitatii in publicitate si Christian Mix-Linzer, unul dintre cei mai buni creatori de sunet ai Berlinului pentru clienti ca Audi, Porsche, EBay, Google, Orange sau McDonalds.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s