Descopera camasa perfecta cu 12 Avenue

Fiecare camasa 12 Avenue este impecabil realizata, de la croiala si pana la finisaje si materiale, oferindu-va un produs ce flateaza si imbratiseaza perfect trupul femeii ce o poarta.

12_banner-25Indiferent de stilul vestimentar caruia ii sunt dedicate, camasile 12 Avenue sunt caracterizate prin versatilitate stilistica – o camasa business poate fi purtata atat in timpul zilei, pe parcursul orelor la birou, dar si seara, la o intalnire casual, schimband doar modul de accesorizare al tinutei.

Camasile 12 Avenue sunt realizate, sezon de sezon, urmarind cu atentie tendintele internationale in materie de croieli si culori dar si cele mai performante materiale. Mai mult, pe langa piesele colectiilor de sezon 12 Avenue aduce White Collection – clasicele camasi albe, in diferite croieli, indispensabile garderobei unei femei cu stil.

Camasile 12 Avenue sunt realizate din cele mai bune materiale, o combinatie unica de bumbac, elastan si fibra de poliamida ce da finete produsului finit. Acest aspect al calitatii, alaturi de tiparele perfect realizate si finisaje atent lucrate, definesc camasile 12 Avenue si le ofera garantia unui produs impecabil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s