Fashion Festival vine cu noi surprize la cea de-a doua editie!

1176213_532500733466170_1045699092_nCele mai noi creatii vestimentare handmade, bijuterii superbe sau accesorii ce vor impodobi cu eleganta orice tinuta vin la cea de-a doua editie a targului Fashion Festival in Centrul Vechi!

Dupa succesul primului eveniment cu acelasi nume de la inceputul lunii august, Fashion Festival isi redeschide portile in buricul Bucurestiului pentru toate doamnele si domnisoarele cu bun gust la ceas de sarbatoare – de Sf Marie mica, adica pe 7 si 8 septembrie, intre orele 13:00 – 21:00.

Celebrul local La Historia (Str. Sf Dumitru, nr. 3 –vis-à-vis de Teatrul de Comedie) va fi asadar si de aceasta data gazda unor creatii minunate, unice, concepute cu migala si multa pasiune de cele mai talentate creatoare, prezentate spre deliciul tuturor vizitatoarelor.

Organizatorii, Art Nation Media si Mercada Communication, vor adauga evenimentului nelipsite surprize printre care sedinte gratuite de make-up sau coafuri inedite, potrivite pentru a petrece o seara romantica sau, de ce nu, plina de distractie.

Si daca mai spunem si faptul ca intrarea este gratuita pentru toti vizitatorii, care ar mai fi motivul pentru a rata experienta unei partide unice de shopping?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s