ING a lansat UNA, o asigurare de viata dedicata femeilor

ING Asigurari de Viata a lansat produsul UNA, o asigurare de viata pentru femei, care are o parte de protectie financiara si una de investitii.

ING a construit si propune femeilor o asigurare ce ofera atat sustinere financiara pentru situatiile dificile pe care nu le pot controla si care le pot perturba echilibrul din viata de zi cu zi, cat si un instrument flexibil de investitii si o experienta completa a ceea ce inseamna relatia cu o companie de asigurari.
Am constatat ca exista un segment important de femei care, desi manifesta o nevoie reala de protectie financiara, nu dispune in piata de nicio asigurare de viata adaptata nevoilor specifice. Este un public pe care il estimam la aproape 130.000 de persoane, si care creste, format din acele femei puternice, ambitioase, cu familie si cariera, care ii sustin financiar pe cei dragi”, a declarat Marius Popescu, Membru al Consiliului de Administratie si Director General ING Asigurari de Viata (in curs de aprobare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara).

Concret, componenta de protectie acopera principalele vulnerabilitati exprimate de publicul tinta: diagnosticarea cancerului, inclusiv in fazele incipiente, reconstructia mamara dupa mastectomie in urma cancerului, invaliditatea si decesul din orice cauza. Durata contractului este fixa, de 10 ani, iar suma asigurata se stabileste de catre client si poate varia intre 30.000 si 400.000 de lei.
ingDaca riscurile asigurate se produc, ING plateste beneficiarilor indemnizatia calculata in functie de suma asigurata aleasa, ce poate fi folosita pentru acoperirea tratamentelor medicale (in cazul aparitiei cancerului, chiar din stadiile incipiente), a recuperarii sau pentru mentinerea independentei financiare in cazul invaliditatii din boala sau accident (in aceste situatii beneficiarul asigurarii este chiar persoana asigurata) sau pentru sustinerea financiara a celor dragi, in cazul decesului (situatie in care beneficiarii sunt persoane desemnate de contractant). In cazul decesului survenit din accident, suma asigurata platita de ING beneficiarilor se dubleaza.

Daca pana la sfarsitul contractului nu se produce niciunul dintre evenimentele asigurate, ING ramburseaza clientului 30% din valoarea primelor platite pentru protectie.
In plus, pe parcursul contractului, persoana contractanta are posibilitatea de a intrerupe plata primelor de asigurare pentru o perioada cumulata de sase luni (fractionat pe mai multe intervale sau integral), continuand sa fie in aceasta perioada acoperita pentru toate riscurile asigurate si, astfel, protejata financiar.
Sursa: revistabiz.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s