Prima farmacie cu drive-in din Romania

farma-drive-centrofarm-2Lanţul de farmacii Centrofarm a deschis prima farmacie din care clienţii pot cumpăra medicamente de la volan. Farmacia, poziţionată pe bulevardul Nicolae Caramfil nr. 4, în locul unui showroom de autoturisme, este deschisă publicului începând cu 30 iulie 2013.

Mecanismul după care funcţionează farmacia este similar oricărui alt tip de drive: clientul intră cu maşina în spaţiul special amenajat, comandă produsele necesare, le plăteşte şi le primeşte.

”Studiem de mai mult timp acest nou serviciu, pentru a acoperi nevoile reale ale clienţilor noştri. Există diverse situaţii în care aceştia au nevoie de produse rapid şi este mai comod să le primească direct în maşină, fie că se grăbesc în drum spre birou, că se află în maşină cu cei mici sau că vor să evite intemperiile din sezonul rece”, a declarat Mihai Corbu, responsabil cu dezvoltarea lanţului de farmacii Centrofarm.

Farmacia oferă clienţilor întreaga gamă de produse specifice Centrofarm, inclusiv brandurile internaţionale distribuite în exclusivitate pe piaţa din România.

FARMA DRIVE-ul Centrofarm este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Centrofarm deţine 58 farmacii, dintre care 35 în Bucureşti şi 23 în ţară. Trei dintre acestea sunt in curs de relocare. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt poziţionate în centrele comerciale, restul functionand in locatii stradale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s