Madison absolute beauty lanseaza Roja Parfums in Romania

MADISON isi continua misiunea inceputa in urma cu sase ani, aceea de a transforma Bucurestiul intr-o noua destinatie atractiva pentru rojaiubitorii parfumeriei de lux. Celebrele magazine Harrods si Fortnum and Mason din Londra, Osswald din Zurich, Jovoy din Paris, TsUM din Moscova si Bergdorf Goodman din New York completeaza harta locurilor in care se regaseste Roja Dove.

Inca de la inceput mi-am propus ca MADISON sa indeplineasca standardele celor mai apreciate magazine de lux din lume. Faptul ca Roja Dove a ales magazinul nostru ca partener este, poate, cea mai inalta recunoastere primita”, spune Madeleine Florescu, General Manager al MADISON absolute beauty.

Roja Dove a devenit cel mai respectat parfumier si „profesor de parfumuri” al lumii in urma crearii Roja Parfums – cea mai luxoasa gama de parfumuri realizata vreodata. Dove este un maestru parfumier, unul dintre nasurile cele mai faimoase din lume, academician si istoric al parfumurilor, dar si autor.
Nascut in Anglia anului 1957, el a ramas fascinat de parfumul mamei lui pe vremea cand inca era copil.
De-a lungul timpului, Roja a dezvoltat o adevarata pasiune pentru mirosurile fine, pasiune ce s-a trasformat intr-o dorinta puternica de a lucra in lumea seducatoare a parfumurilor.

Preţurile parfumurilor Roja Dove disponibile la Madison Absolute Beauty încep de la 1900 de lei şi pot ajunge la 5000 de lei.
Sursa: forbes.ro

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s