Hello Kitty oficial in Romania.

logoVino sa te bucuri de minunata lume Hello Kitty in primul magazin oficial Sanrio din Romania. Magazin cu cele mai recente colectii de haine si accesorii pentru fete.

Cine este Hello Kitty?
Hello Kitty este un personaj imaginat de designer-ul Yuko Shimizu, creat de compania japoneza Sanrio. A aparut pentru prima oara in 1974 si a fost imprimat pe o geanta din vinil. In 1976, personajul a devenit cunoscut si in SUA, dar abia in 2010 a atins apogeul popularitatii, transformandu-se intr-un produs de marketing care aduce profit de 5 miliarde de dolari anual companiei japoneze.Hello Kitty

Adresat initial copiilor si adolescentilor, Hello Kitty “atinge” toate categoriile de consumatori, personajul fiind imprimat pe o varietate de produse: de la rechizite la obiecte de lux.

Hello Kitty se refera de fapt la o intreaga familie de pisicute inrudite intre ele, personajul principal purtand numele de Kitty White sau Kitty Chan. Designer-ul, Yuko Shimizu i-a atribuit si o personalitate celebrei pisicute albe.
Conform descrierii ei, Hello Kitty a fost nascuta in suburbiile Londrei, cantareste cat trei mere, este o fetita buna la inima, adora sa faca prajituri, iar materiile preferate la scoala sunt muzica si artele plastice.
Numele Kitty a fost inspirat din cartea “Through The Looking Glass” scrisa de Lewis Carrol, iar sintagma “Hello” reflecta ideea de comunicare sociala, cu toate ca personajul nu are o gura desenata. “Hello Kitty vorbeste prin sufletul ei si foloseste un limbaj universal”, spune Yuko Shimizu.

Magazin-AFI PALACE COTROCENI: Bucuresti, Bd. Vasile Milea nr.4, sector 6
PROGRAM AFI PALACE COTROCENI:
Luni-Miercuri: 10:00 – 22:00
Vineri-Sambata: 10:00 – 23:30
Duminica: 10:00 – 22:00

Telefoane:
Vodafone: 0723012223
e-mail: office@mykitty.ro
web: www.mykitty.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s